

निकाल

नाटयप्रयोगाखातीर:

पयलें इनाम (रु.१,००,०००/-) ''कासाळें आनी घोसाळें''

(अथर्व वेद, आल्तीनो - पणजी)

दुसरें इनाम (रु.७४,०००/-)-

'' सूर्यपूत '' (अथश्री - फोंडा)

तिसरें इनाम (रु. ५०,०००/-)

''हांव ते आनी तो''

(श्री साई दिगंबर क्रिडा आनी सांस्कृतिक मंडळ, आसगांव, बार्देश)

उमेद वाडोवपी इनाम (रु.२४,०००/-) ''द कन्सिल्ड'' (आस्त क्रियेशन, पिळगांव डिचोली)

उमेद वाडोवपी इनाम (रु.२४,०००/-) ''हांव सविता'' (मदनंत, सावयवेरे)

दिग्दर्शनाखातीर-

पयलें इनाम (रु.१०,०००/-) मयूर बत्ता मयेकर (कासाळें आनी घोसाळें)

दूसरें इनाम (रु.७,०००/-) दिलीप देसाई (सूर्यपूत)

तिसरें इनाम (रु.४,०००/-) शिवेंद्र तारी (हांव तें आनी तो)

वैयक्तिक अभिनयाखातीर (पुरुष)-

पयलें इनाम (रु.७,०००/-)

अश्वेक देसाई (श्रीधर) ''हांव ते आनी तो''

दूसरें इनाम (रु.४,०००/)

नितीन कोलवेकर (शरब) ''हांव सविता''

प्रमाणपत्रां (पुरुष गट)-

गौतम बखले (रघुराय) '' सूर्यपूत''

व्यंकटेश गावणेकार (बजरंग) ''सूर्यपूत''

तुळशीदास धोणशीकर (पिलकू) ''आजून कांयच जांवना''

अश्वेश गिमोणकर (धना) ''राखण''

राजेश नाईक (सोनू) ''सुंवारी''

वैभव कवळेकर (रंगनाथ) ''द कन्सिल्ड''

```
वैयक्तिक अभिनयाखातीर (स्त्री गट)-
```

पयर्ले इनाम (रु.७,०००/-)

पूर्ती सावर्डेकर (माणीक) ''कासाळें आनी घोसाळे''

दूसरें इनाम (रु.४,०००/-)

ऐश्वर्या भरत नायर (सुलोचना) ''द कन्सिल्ड''

प्रमाणपत्रां(स्त्री गट)-

नीता देसाई (युगंधरा) ''सूर्यपूत''

वृक्षा करमली (काव्या) ''लॉग आवट''

ममता शिरोडकर (शकु) ''राखण''

निकीता नाईक (साईली) ''है साईनाथा''

स्वाती शिरसाट (जाण्टी अहिल्या) ''अहिल्या''

सुषमा म्हामल (तिमाय) ''बावली घर''

सौंदर्या म्हाळशी (ताराबाई) ''लाखातलो एक नव्हरो''

माचये मांडावळीखातीर-(रु.५०००/-)

साईदत्त कामत (लॉग आवट)

वेशभूशेखातीर (रु. ४,०००/-)

मनूजा लोकूर नार्वेकर (बावली घर)

प्रमाणपत्र: रूपाली नाईक (सुंवारी)

उजवाडा येवजणेखातीर-(२०.४,०००/-)

रोहक मंगेशकर (सूर्यपूत)

रंगभूशेखातीर (रु.४,०००/-)

श्री.तेली फडते (सुंवारी)

पार्श्वसंगीताखातीर-(रु.४,०००/-)

विनय गावस (द कन्सिल्ड)

लेखनाखातीर-(खासा स्पर्धेखातीर बरयिल्ल्यो नविन संहिता)

पयलें इनाम (रु.१०,०००/-) डॉ. तन्वी श्री. बांबोळकार (लॉग आवट)

दूसरें इनाम (रु.७,०००/-) प्रसाद कळंगुटकर (हांव ते आनी तो)

खास स्पर्धेखातीर अणकारित/रूपांतरीत केल्ल्या संहितेखातीर इनाम (रू.१०,०००/-)

वसंत भगवंत सावंत (कांसाळे आनी घोसाळें)

परीक्षक:-

- १) श्री. मधुकर जोशी
- २) श्री. रोहिदास शिरोडकर
- ३) श्री. लक्ष्मीकांत शेटगांवकर
